top of page
Junior fotbollslag

Aktiviteter på Remson Golf

Sommarens utbud

Hogbacka simulator 1_edited.jpg
Junior knatte golf bild.png

Golfsimulator

Golfsimulator i gång i Purmo

Högbacka Golf har varit öppet sedan februari 2022 och den har varit i flitig användning med över 20 timmar bokningar varje vecka. Endast 10 min bilfärd från Remson Golf. Ifall du inte har spelat simulator förut så ta kontakt med Fredrik Eklöv.

050 4677117

hogbackagolf@gmail.com

www.hogbackagolf.com

Juniorgolf

Roligt spel

Remson har låga avgifter för juniorer som är intresserade av att börja spela golf. Om du aldrig spelat golf förut ta kontakt med proshopen och diskutera hur man kommer igång. Under 10 år är gratis med en vuxen medlem och barn i lågstadiet kostar 30 euro per år. 

Nybörjarkursen kostar 90 euro för juniorer och där ingår också spel- och medlemsavgift för hela året. 

Remson organiserar också korta gratis golflektioner tisdagskvällar under säsongen, klubbor finns att låna. Vi har också årliga roliga evenemang för juniorer. Om du är intresserad kontakta oss här

Junior koordinator Johan With

Junior koordinator Linda Segerstam

Remsongolf@gmail.com

IMG_7851.jpg
ee793f3a70da480a931bc75876ed8dba_edited.jpg

Golf Pilates

Flexibilitet och styrka

Linda Segerstam jobbar som Pilates tränare för golfare i England och Finland. Du kan vara med på klasser på nätet eller kolla på Golf Pilates videon från ditt hem. Linda organiserar junior verksamhet och Pilates vid Remson under sommar månaderna. 

Linda@theintelligentcore.com

www.theintelligentcore.com

Damgolfen

Spel och vänskap

Damerna spelar golf tillsammans på tisdagar och damerna deltar också i de allmänna tävlingarna på torsdagar och söndagar. Om du är ensam dam som vill spela med andra damer kontakta Ulla Segerstam, Club Manager, sa hjälper hon dej hitta en spel partner.

Kontakta oss här

bottom of page